кадри: Нова телевизия, YouTube/ L’EuropeoРедактор: Бойко Борисов сам поискал да сподели

...
кадри: Нова телевизия, YouTube/ L’EuropeoРедактор: Бойко Борисов сам поискал да сподели
Коментари Харесай

Дилов-син: Борисов сам искаше да говори пред L’Europeo за „прекрасната госпожа“, но ние го спряхме

кадри: Нова телевизия, YouTube/ L’Europeo

Редактор: 

Бойко Борисов самичък изискал да показа в изявление за списание L’Europeo детайлности за „ прелестната госпожа “, която била снимала прословутите фрагменти от спалнята му и цялостното с пари и злато чекмедже на нощното му шкафче. Това описа по Нова телевизия един от съавторите на изявлението, депутатът от ГЕРБ-СДС Любев Дилов – наследник.

При друго изявление за изданието, чийто финален брой е отдаден на българските министър-председатели, някогашният министър председател Пламен Орешарски пък изискал да каже детайлности за това по какъв начин тъкмо се е стигнало до номинацията на Делян Пеевски за началник на ДАНС, която докара до всеобщи митинги, довели до оставката на кабинета му. Авторите на интервютата обаче отказали да беседват по тези тематики, тъй като не желали да разгласяват „ злословия “, разяснява Дилов, който е издател на L’Europeo.

В тематичния брой на списанието за българските министър председатели от Освобождението до момента имза специфични изявленията с Георги Атанасов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Пламен Орешарски, Бойко Борисов, като предложения са били оправени до всички живи министър председатели на България, само че някои не са се съгласили.

9 от над 50-те български министър-председатели досега са убити, като това прави специалността на премиера у нас най-опасната, с доста по-висока смъртност от тази при служителите на реда, пожарникарите и така нататък, изясни гл. редактор на изданието Иван Стоянович. Интервютата с Филип Димитров, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Пламен Орешарски, Бойко Борисов, могат да бъдат видени в.

“Ще пристигна време, хората ще пишат история модерна и ще отчетат доста работи. На последно място е строителството “, това сподели министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов пред изданието. Един от най-любопитните моменти в диалога е когато той се съпоставя по значителност в историята със светеца и цар Св. княз Борис I Михаил, покръстителят на българите. „ Може би единствено при цар Борис I толкоз доста е направено за църквата “, разяснява Борисов.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР